Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals L’accés al nostre intranet et permet realitzar les funcions esmentades. En el cas que t’inscriguis en un taller, estàs realitzant un contracte on line. Identificació del centre El centre està gestionat per Turó Acció Sociocultural (TASC), entitat de segon ordre sense ànim de lucre, integrada a la Plataforma Gestió Ciutadana de Barcelona(PGC). El domicili social de TASC és al carrer de les Torres, 64, 08042 de Barcelona, CIF: G63695381 Telèfon: 934206651 dilluns de 16 a 22h, dimarts a divendres de 9.30 a 13.30h i de 16 a 22h i dissabte de 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h (dissabtes de juliol tancat) E-mail de contacte: info@canbaste.com Procés d’Inscripció PRIMER: Abans d'iniciar el procés de compra has d'haver registrat les teves dades personals en el formulari de registrar o estar logejat. Ets responsable de la contrasenya generada i de la seva custòdia. SEGON: En disposar d'un login i password ja pots procedir a accedir al Intranet on podràs modificar les dades abans de fer la inscripció al taller i fer diferents tràmits. TERCER: Un cop feta la inscripció al taller, se li genera un rebut de forma automàtica. Altres informacions Pots sol·licitar fulls de reclamacions a l'equipament i on line en el correu electrònic de contacte. El preu dels tallers que s'imparteixen a l'equipament estan exempts d'IVA. La interpretació d'aquestes clàusules es sotmet als tribunals de la jurisdicció de Barcelona.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud