Logo del centre cívic

Tallers Culturals (INFANTILS)

Novetat!!
La màgia dels fotogrames
Logo de l'activitat La màgia dels fotogrames

Divendres de 18 a 19.30 h

30 de setembre de 2022

Espai: Aula per defecte

Professor/a: Horvath, Jovan

Per nens/es de 6 a 10 anys Gratuït Jovan Horvath Ens endinsarem al laboratori de Can Basté, un món màgic on cal estar a les fosques només amb llum vermella. Aprendrem a crear una fotografia des de 0, en blanc i negre, situant diferents objectes sobre el paper fotogràfic. Podeu portar els objectes que vulgueu: petites joguines, fulles, … depenent de la seva opacitat i textura veurem els diferents resultats.

Preu: Gratuït

Divendres
30/09/2022
Novetat!!
La meva càmera és una caixa!

Divendres de 17.30 a 19.30 h

21 d'octubre de 2022

Espai: LABORATORI

Per nens/es de 6 a 10 anys Gratuït Jovan Horvath Imagines fer una fotografia amb una capsa de galetes? Càmeres de fotos hi ha moltes, però nosaltres construirem una molt original, una càmera estenopeica o també anomenada pinhole. Podrem fer fotografies úniques! Buscarem un bon enquadrament, experimentarem amb la llum i revelarem la nostra foto al laboratori de Can Basté. No tindrem moltíssims megapíxels però sí una foto única feta de principi a fi per nosaltres.

Preu: Gratuït

Divendres
21/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud