Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ALTRES)

Novetat!!
Presentació del llibre "Josep Lluís Facerías i els seus grups d'acció"
Logo de l'activitat Presentació del llibre

Dijous de 19 a 21 h

8 de setembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Presentació del llibre "Josep Lluís Facerías i els seus grups d'acció", de Ricard de Vargas i Roger Costa El 30 d’agost del 1957 Josep Lluís Facerías va caure mort, assassinat pels trets de la policia a la cruïlla dels passeigs Urrutia i Verdum, al C/ Pi i Molist. Facerías era un dels maquis més buscats per les forces franquistes. Amb motiu dels 100 anys del naixement d’aquest guerriller urbà, es va considerar necessari publicar aquest llibre a fi de recuperar la seva lluita. Ara més que mai cal recuperar la història resistent perquè serveixi d’estímul per seguir la lluita en els moments actuals tan difícils. Els autors del llibre, Ricard de Vargas (historiador i activista social) i Roger Costa (activista llibertari i membre fundador de La Directa) ens presentaran el seu llibre que aporta documentació i material inèdit sobre la guerrilla urbana i llibertària i el personatge que ens ocupa, un dels seus màxims exponents. No us perdeu aquesta presentació. Us esperem a Can Basté dijous 8 de setembre, a les 19.00h.

Preu: Gratuït

Dijous
08/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud