Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ART I CREATIVITAT)

Novetat!!
PROJECCIÓ CON EL VIENTO
Logo de l'activitat PROJECCIÓ CON EL VIENTO

Dissabte de 18 a 20 h

23 de novembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA Dins del cicle de cinema de tardor Can Basté proposa, el proper dissabte 23 de novembre a partir de les 18h, la projecció del llargmetratge Con el viento de Meritxell Colell Aparicio (2018) CON EL VIENTO Meritxell Colell Aparicio Mònica està vivint a Buenos Aires i treballant com a ballarina, quan rep una trucada des de Burgos, que li diu que el seu pare està a punt de morir. En arribar, el seu pare ha mort i ha de quedar-se amb la seva mare per a ajudar-la a vendre la casa. Fa fred, neva i els silencis són llargs, i la dansa és el millor refugi per a Mònica. La barcelonina Meritxell Colell s'estrena dirigint una pel·lícula on els gestos, les mirades i la dansa fan que les paraules sobrin.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
gestio@canbaste.com

Logo Miram Cloud