Logo del centre cívic

Itineraris (ESPAI FOTOGRÀFIC)

Novetat!!
BARCELONA FOTÒGRAFES // VISITA GUIADA +deFOTO

Dissabte de 11:00 a 12:00

24 d'abril de 2021

Espai: Aula per defecte

Reprenem les nostres sortides fotogràfiques! Aquesta vegada visitarem BARCELONA FOTÒGRAFES. La mostra, que recull setanta imatges distribuïdes cronològicament, suposa una oportunitat única per reivindicar el paper que la dona ha tingut en la història de la fotografia a casa nostra. Perquè malgrat que el relat històric les ha deixat en un segon pla, sense elles, les fotògrafes, és impossible conèixer la Barcelona real. “Barcelona fotògrafes” indaga els vincles entre la història de la ciutat i les imatges que les fotògrafes han construït. *Activitat gratuïta amb aforament limitat i reserva prèvia.

Preu: Gratuït

Dissabte
24/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud