Logo del centre cívic
Novetat!!
AFTERSUN // Pantalla Barcelona
Logo de l'activitat AFTERSUN // Pantalla Barcelona

Divendres 19:00

15 de desembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Direcció: Charlotte Wells

Gènere: drama

Any: 2022

Durada: 98 min

País: Regne Unit

 La Sophie (Celia Rowlson-Hall) reflexiona sobre l'alegria compartida i la malenconia privada d'unes vacances que va fer amb el seu pare fa vint anys a Turquia. Els records, reals i imaginaris que té del seu progenitor (Paul Mescal) quan ella era només una preadolescent (Frankie Corio), omplen els espais entre les imatges enregistrades del passat mentre intenta reconciliar el pare que va conèixer amb l'home que no va conèixer.

Aftersun s’endinsa en la relació d’un pare jove amb la seva filla a partir dels records de la preadolescent. Estrenada a la Setmana de la Crítica de Canes, on va guanyar el premi del jurat, Aftersun és el primer film de la seva directora i guionista, Charlotte Wells. La cineasta, que combina diferents formats d’imatge com ara enregistraments amb càmera de vídeo, va crear aquesta petita joia del cinema dels últims anys, un film emocional que ha rebut premis i elogis allà on s’ha pogut veure. 

S'allunya de la narrativa convencional per acostar-se al llenguatge sensual i el·líptic de la poesia”. María Adell Carmona, Diari Ara

“Una insolentment madura pel·lícula sobre les relacions paternofilials”. Quim Casas, El Periódico de Catalunya

Preu: Gratuït

Divendres
15/12/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

TARIFA REDUÏDA

NO APLICABLE en cas d'haver fet una inscripció online. INSCRIPCIÓ PRESENCIAL per beneficiar-se de la reducció de preu. Per a persones en situació d'ATUR cal presentar: PADRÓ de Barcelona i document DARDO. Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació PADRÓ de Barcelona i targeta de discapacitat.

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, que s'haurà d'abonar el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud