Logo del centre cívic
Novetat!!
*SALUTACIONS _VIRTUALS* Pluja àcida
Logo de l'activitat  *SALUTACIONS _VIRTUALS* Pluja àcida

Dimecres de 18:00 a 19:30

Del 15 de juny de 2022 al 29 de juny de 2022

Espai: SALA FEDERICA

*SALUTACIONS _VIRTUALS* Taller de composició d'imatges de bon dia i bona nit. Construirem, a partir de recursos digitals (apps, imatges d'estoc i altres eines), fotografies amb el mòbil per a enviar-les als nostres grups de WhatsApp. Allunyant-nos del positivisme imposat per la productivitat constant que exigeix la societat capitalista, reflexionarem sobre el concepte de cures feministes i sobre la importància de reivindicar el gest de desitjar-nos un bon dia i una bona nit com a acte que col·loca l'amor i l'amistat per davant del capital. Així doncs, partint d’interessos propis i posant en relació l'estètica kitsch i vintage, utilitzarem diferents tècniques gràfiques per a crear el nostre kit d'imatges per a compartir, riure, aprendre i reflexionar entre totes les presents.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/06/2022
Dimecres
22/06/2022
Dimecres
29/06/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud