Logo del centre cívic
Novetat!!
Visita Guiada: Biblioteca Agusti Centelles Colección de Fotolibros

Dissabte 12:00

21 de maig de 2022

Espai: Aula per defecte

Aquest mes visitem la biblioteca municipal Agustí Centelles, on tindrem la sort de gaudir d'una mostra de fotollibres independents pertanyents al seu fons, especialitzat en fotografia. Una biblioteca pública amb servei de consulta i préstec d'una enorme col·lecció de llibres de fotografia. Un fons amb l'objectiu d'aconseguir una bibliografia fotogràfica bàsica, amb uns criteris d'adquisició basats en la qualitat, la diversitat i la presència destacada de la fotografia catalana en general, i barcelonina en particular. Cobreixen les diferents disciplines fotogràfiques amb una especial atenció al fotoperiodisme. Però també la fotografia artística, arquitectònica, alimentària, de moda, així com les últimes tendències en fotollibres, tècniques digitals i fotografia mòbil s'han anat creant un lloc en la col·lecció.

Preu: Gratuït

Dissabte
21/05/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud