Logo del centre cívic
Novetat!!
PLEGADES
Logo de l'activitat PLEGADES

Dissabte 19 a 21 h

23 d'abril de 2022

Espai: SALA D'ACTES

PLEGADES. Creacions poètiques, il·lustrades i autoeditades. Recital de poesia, micro obert i market Dissabte 23 d’abril a les 19 h Sala d’actes En aquest recital especial Sant Jordi, descobrirem l'univers creatiu de diferents joves creadores i creadors, com és el seu procés d'escriptura, perquè han escollit la poesia com a mitjà d'expressió, com transiten per altres arts i finalment com fan el salt a l'autoedició de la seva obra. Perquè plegant papers, dibuixos, costures... mostrarem el seu gust per la poesia. Vine i anima't a recitar una poesia pròpia o tria una d'algú altre que vulguis compartir al micro obert que posarà punt final a l'activitat. I per acabar, mercadet d’autopublicacions, música i barra.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/04/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud