Logo del centre cívic
AURA
Logo de l'activitat AURA

Dimarts de 12 a 13.30 h

12 d'octubre de 2021

Espai: PLAÇA CAN BASTÉ

Artista: Aura

Sabeu el que és l'aura? S'anomena aura un camp energètic de radiació lluminosa multicolor que envolta les persones o els objectes com un halo i que roman invisible per a la majoria de les persones. L'origen de la paraula és grec i correspon a aer, que vol dir i que es defineix com una irradiació o sensació que emana d'alguna cosa o d'algú, provocant una impressió o sensació que varia i que pot canviar la percepció dels éssers vius que es trobin al seu voltant. 

Monique Makon i Clara Martín es van trobar a Nou Barris i de la conjunció del seu talent va sorgir el projecte musical Aura, un espai lluminós i en canvi constant, com les aures que ens envolten i que ens permeten percebre'ns i relacionar-nos més enllà del contacte físic. Des de l'escenari, Makon i Martin reivindiquen el feminisme com a lluita política i social, defensant l'empoderament i l'alliberament de les dones com a única i possible victòria. Canten per no perdre la veu davant de l'opressió constant que pateixen les dones i alhora són com l'aire fresc, la brisa, que omple tot de calma. 

Amb la Monique Makon a la veu, una de les veus més potents i càlides de Barcelona que vam descobrir gràcies a Cabal Musical (el programa d'artistes emergents del Taller de Músics als barris del Besòs) i la Clara Martín a la guitarra, rumbera i sensible a parts iguals, el seu concert és un recorregut entre les veus femenines més potents i carismàtiques dels últims anys, amb temes de soul i rhythm'n'blues amb la lluita feminista com a fons, i, des de fa poquet, incorporen composicions pròpies. 

Després de tres anys de projecte i molts canvis, Aura és un projecte consolidat que sap el que vol fer i on vol anar. 

Preu: Gratuït

Dimarts
12/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud