Logo del centre cívic
Novetat!!
Chomón, màgia, pòcimes i fades
Logo de l'activitat Chomón, màgia, pòcimes i fades

Dissabte 22 d''''octubre de 18 h

2 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Reserva a partir del dilluns 27 de setembre a les 10 h Descobreix els secrets del cinema mut! Per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys Chomón, màgia, pòcimes i fades és un recull de films amb elements màgics que neixen de l’eterna dualitat entre el bé i el mal. Van rodar-se entre 1902 i 1908, quan el gènere de fantasmagories era molt popular i valorat. Hi trobem un munt d’ésser mítics: des de les fades que reparteixen flors primaverals i les fades serpentines, fins els terrors demoníacs, tot passant per comèdies embruixades, mons submarins i disbauxes d’esquelets sense sentit. Els contes aniran acompanyats per una narració en directe, i també per música que s’ha composat específicament per a l’espectacle. Nascut a Teruel el 1971, Segundo de Chomón és el cineasta espanyol més internacional del cinema mut. Va treballar a les dues productores fonamentals del període a Europa: Pathé Frères, a París, i Itala Film, a Torino. En el seu estudi de Barcelona va crear alguns dels efectes especials i trucatges més innovadors del seu temps. Activitat gratuïta amb aforament limitat i reserva prèvia (un adult per unitat familiar) .

Preu: Gratuït

Dissabte
02/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud