Logo del centre cívic
Novetat!!
DISENYA I IMPRIMEIX EL TEU FANZINE

Divendres de 17:00 a 19:00

Del 22 d'octubre de 2021 al 26 de novembre de 2021

Espai: Aula per defecte

Professor/a: Solano, Laura

Taller destinat a l'aprenentatge de coneixements de maquetació mitjançant programes d'edició digital, coneixent tot el procés necessari per poder preparar els nostres arxius amb èxit. Aquest és un taller pràctic, amb l'objectiu d'assimilar un flux de treball eficient en el nostre dia a dia. Les sessions començaran amb una part teòrica de conceptes bàsics, prenent consciència del que volem fer, i acabarem amb el nostre arxiu exportat a PDF, llest per dur a impremta! Objectius Assimilar un flux de treball per a dur a terme la teva pròpia autoedició impresa Aprendre a utilitzar programes d'edició i maquetació Conèixer les eines per poder prendre decisions prèvies en la nostra autoedició: format, modes de color, marges, resolució... Obtenir coneixements bàsics d'aspectes tècnics relacionats amb la preparació d'arxius (Arts Finals) i evitar errors inesperats Sessió 1, Presentació, classe teòrica i desenvolupament de l'exercici: "Fem un desplegable!" En aquesta sessió explicarem aspectes més tècnics en relació amb els formats d'impressió, tipus d'impressora i enquadernació; i conceptes tècnics com la sang, els marges, RGB i CMYK, etc. Per altra banda, farem l'exercici "Fem un desplegable!", on ens adonarem de la importància de crear una maqueta prèvia en tots els nostres treballs. Sessió 2, Anàlisis de treballs anteriors, proves de colors i primer contacte amb el programa d'edició i maquetació En aquesta sessió revisarem el treball fet a la classe anterior imprès per veure quins són els errors més comuns i com podem evitar-los. A més, prepararem una prova de color amb fotografies portades pels alumnes. Per últim, començarem a treballar amb el programa d'edició i maquetació. Sessió 3, Aprenentatge del programa d'edició i maquetació Dedicarem tota la sessió a conèixer bé totes les opcions que tenim amb el programa, amb exercicis pràctics. Sessió 4, Crear el meu treball editat amb el programa En aquesta sessió cadascú treballarà una proposta pròpia, creant l'arxiu des de zero, aplicant tot l'après durant el curs. Sessió 5, Seguim amb la creació del meu treball editat amb el programa. Sessió 6, Preparar Arts Finals L'última sessió revisarem tots els arxius i els exportarem correctament per tal d'enviar-los a impremta.

Preu: 60,00 €

Divendres
22/10/2021
Divendres
29/10/2021
Divendres
05/11/2021
Divendres
12/11/2021
Divendres
19/11/2021
Divendres
26/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud