Logo del centre cívic
STREET PHOTO Sense rumb però amb sentit // A

Dimarts de 19:00 a 21:00

Del 19 d'octubre de 2021 al 23 de novembre de 2021

Espai: Aula per defecte

Professor/a: Venero, Mingo

DESCRIPCIÓ DEL TALLER  Taller teòric i pràctic per a aquelles persones interessades a desenvolupar una història o una sèrie de fotografies concreta i coherent en un entorn urbà. S’aprofundirà en la metodologia de treball per a la creació d’una sèrie fotogràfica sense restriccions en l’estil i llenguatges fotogràfics, podent desenvolupar-se sobre la base de qualsevol disciplina fotogràfica. L’espai urbà serà l’únic aspecte comú dels treballs, desenvolupant cada alumne la cerca d’una història o sèrie a través de les seves fotografies amb una mirada i un estil propis. Treballarem amb l’objectiu final d’adquirir coneixements teòrics i pràctics quant a narrativa fotogràfica, llenguatge visual, presa fotogràfica i edició gràfica. S’incidirà en els consells pràctics per a la realització de fotografies en un entorn urbà. El taller es dividirà en teoria, sortides fotogràfiques i edició gràfica. D’aquesta manera, les sessions aniran encaminades a la creació final d’una sèrie fotogràfica passant per totes les seves etapes; cerca de la idea a desenvolupar, presa de les imatges i edició final de les mateixes. *Es necessiten coneixements bàsics de maneig tècnic de la càmera. QUÈ CAL PORTAR Càmera digital de qualsevol tipus PROTOCOL DE SEGURETAT COVID 19 La programació de tallers s’ha reduït tant en nombre com en la durada, per tal de respectar les indicacions sanitàries actuals, tenint en compte les temàtiques on no es pot garantir la distància de seguretat, així com els aforaments de les sales. També trobareu variacions horàries per no coincidir a l’entrada i la sortida. Quan comencin els tallers, us demanem la vostra col·laboració per cuidar-nos seguint les següents mesures: • Obligatori ús de mascareta • Trobareu gel hidroalcohòlic per la desinfecció de mans a l’entrada del centre i a les sales • Porteu el vostre material • Manteniu les distàncies, respectant els llocs assignats • Sigueu puntuals a l’arribada i sortida dels tallers Aquesta programació ha estat dissenyada pensant en tots els escenaris possibles respecte a la COVID19 i en cas d’un nou confinament es preveu la continuïtat no presencial depenent de les característiques de cada taller.

Preu: 60,00 €

Dimarts
19/10/2021
Dimarts
26/10/2021
Dimarts
02/11/2021
Dimarts
09/11/2021
Dimarts
16/11/2021
Dimarts
23/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud