Logo del centre cívic
Novetat!!
Visita guiada Firma, de Paula Artés 18:30
Logo de l'activitat Visita guiada Firma, de Paula Artés 18:30

dijous de 18:30 a 20:00

29 de juliol de 2021

Espai: Aula per defecte

La reflexió que planteja Paula Artés amb el projecte Firma, és repensar l’espai com a forma d’exercir el poder. Segons Foucault, les estructures administratives creades per l’Estat, tenen una funció de panòptic sobre la ciutadania. Foucault i també Farocki, argumenten que hem passat a ser una societat disciplinada, i que es controla el nostre comportament mitjançant la vigilància. Actualment estem més conscienciats que a través de l’espai virtual també s’exerceix un control, i és per això, que l’autora busca els espais físics més consensuats i que tard o d’hora s’esvairan. Firma, pretén aprofundir en els aspectes més visibles i alhora ignorats, que conformen quotidianament les nostres vides: Sabem quanta informació gestiona l’Estat respecte a nosaltres? Quin ús fa d’aquestes dades? Inscriu-te a a l'activitat, i veuen a gaudir de la visita guiada per l'autora.

Preu: Gratuït

Dijous
29/07/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud