Logo del centre cívic
ANGLÈS CONTINUACIÓ

Dimarts de 17.30 a 19 h

Del 28 de setembre de 2021 al 30 de novembre de 2021

Espai: AULA FOTOGRÀFICA

Objectius del curs Taller adreçat a aquells qui, d’una manera o altra, ja han tingut un primer contacte amb la llengua anglesa i tenen ganes de seguir endavant. Aquest curs permetrà refrescar i consolidar els coneixements previs (salutacions, frases bàsiques en present, descripcions senzilles, introducció al futur) per poder avançar en l’aprenentatge de l’anglès a través de lectures diverses (textos de tipologia variada, contes breus…), debats, jocs de rol, presentacions, etc. Tot i que l’aprenantatge s’organitzi al voltant de les quatre competències comunicatives (expressió oral, expressió escrita, comprehensió auditiva i comprehensió escrita), es tracta d’un taller molt dinàmic i amb especial èmfasi en la comunicació oral. Programa i/o continguts bàsics Les primeres sessions estaran orientades a repassar la competència comunicativa bàsica per poder seguir avançant. De manera pràctica, en poques classes els alumnes consolidaran el coneixement previ, equivalent, de manera orientativa, a un nivell mínim d’ A1. A partir d’aquí, se seguirà millorant en la competència comunicativa, segons les característiques de cada grup, cap a un nivell equivalent a un nivell A2: —Comunicar-se efectivament a l’hora de realitzar tasques senzilles. —Anar de compres, preguntar preus i expressar l’apreciació, el desig i el refús. —Saber com demanar al restaurant i comprendre diversos tipus de menús. —Comprendre horaris, comprar bitllets d’avió, reservar habitació en un hotel, anar de viatge i demanar orientacions a l’estació i a l’aeroport. —Excusar-se, donar les gràcies, felicitar, proposar activitats, acceptar/refusar una invitació. —Expressar-se amb coherència sobre temes familiars i coneguts. —Descriure experiències, fets, desitjos, aspiracions i plans. —Justificar les pròpies opinions. —Entendre els punts principals de textos bàsics (orals i escrits) i produir-ne. —Escriure una postal o un correu el·lectrònic per a demanar informació o fer una reclamació.

Preu: 45,90 €

Dimarts
28/09/2021
Dimarts
05/10/2021
Dimarts
19/10/2021
Dimarts
26/10/2021
Dimarts
02/11/2021
Dimarts
09/11/2021
Dimarts
16/11/2021
Dimarts
23/11/2021
Dimarts
30/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud