Logo del centre cívic
Novetat!!
PROJECCIÓ CICLE DE CINEMA 23 DE GENER

Dissabte de 18 a 19 h

23 de gener de 2021

Espai: SALA D'ACTES

“EL PATRIARCADO QUE MECE LA CUNA” CICLE DE CINEMA A CAN BASTÉ – HIVERN 2021 Inscripció prèvia amb aforament limitat o mitja hora abans de l’inici de la sessió al mateix centre. “Las mujeres nomo (not mother)” Cada vegada hi ha més dones que no tenen fills. Són les anomenades dones NoMo, abreviatura de l’anglès Not Mothers, una nova etiqueta per a definir totes aquelles dones que no poden o no volen tenir fills. Es tracta d’una tendència comuna en tots els països occidentals: entre un 25% i un 30% de dones no seran mares, un canvi sociològic brutal en tot just una generació. Tots ho percebem en el nostre entorn més pròxim: amigues, família, companyes de treball… Cansades de respondre per enèsima vegada que no volen tenir fills o esmorteir la seva decisió amb el famós comodí del ja es veurà perquè el seu interlocutor no les miri amb pena.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
gestio@canbaste.com

Logo Miram Cloud