Logo del centre cívic
Novetat!!
PROJECCIÓ CICLE DE CINEMA 16 DE GENER

Dissabte 16 de gener de 18 a 20 h

16 de gener de 2021

Espai: SALA D'ACTES

“EL PATRIARCADO QUE MECE LA CUNA” CICLE DE CINEMA A CAN BASTÉ – HIVERN 2021 Inscripció prèvia amb aforament limitat o mitja hora abans de l’inici de la sessió al mateix centre. “Amazona” Clare Weiskopf. Colombia. 2016 Una història fascinant entre dues dones, mare i filla, plena de converses que fan saltar espurnes, que ens situa davant un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat. Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als teus propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills? Clare Weiskopf, la directora del film, tenia onze anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana i l’abandonà a ella i el seu germà petit. Trenta anys després, Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per a buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat. Un viatge a les profunditats de l’Amazones que li servirà per a explorar una relació que creia perduda i que la transportarà a l’interior del seu propi ésser, l’únic camí possible per a reconciliar-se amb ella mateixa.

Preu: Gratuït

Dissabte
16/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
gestio@canbaste.com

Logo Miram Cloud