Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (INFANTILS)

Novetat!!
Xerrada/presentació: El Servei de famílies col·laboradores
Logo de l'activitat Xerrada/presentació: El Servei de famílies col·laboradores

Dissabte de 18 a 19.30 h

23 de setembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

L'objectiu de la sessió serà presentar-un projecte solidari de la ciutat de Barcelona: El Servei de Famílies Col·laboradores (SFC), un servei municipal que dona suport a famílies en situació de vulnerabilitat que per diferents motius (laborals, salut, etc.) necessiten un cop de mà en la cura dels infants. Al Servei tenim en l'actualitat banc de famílies divers, parelles amb fills, sense filles, persones soles i de totes les edats. Cadascuna d'aquestes famílies solidàries, en funció de les característiques i temps del que disposen, s'ofereixen per incloure temporalment (unes hores o dies a la setmana) en la seva dinàmica familiar als fills i filles d'aquestes famílies que ho necessiten. Si vols saber com, quan i de quina manera es pot ajudar t'ho vindrem a explicar a Can Basté. Us esperem a tots i totes! A càrrec de Marta Costoso i Mayca Velasco. Psicòlogues del Servei de Famílies Col·laboradores (SFC)

Preu: Gratuït

Divendres
23/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud