Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (INFANTILS)

Novetat!!
Chomón per a la mainada
Logo de l'activitat Chomón per a la mainada

Dissabte de 18 a 19.15 h

10 d'abril de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Activitat gratuïta amb aforament limitat i reserva prèvia (un adult per unitat familiar) Reserva a partir del dimarts 6 d'abril a les 10 h FamiliArts “Chomón per a la mainada” Contes acompanyats de cinema mut! Dissabte 10 d’abril a les 18 h A càrrec de la Federació catalana de cineclubs / Filmoteca de Catalunya Per a infants a partir de 4 anys. Sala d’actes Princeses, misteri, sentiments, fum, ogres i llànties meravelloses, per donar a conèixer als més petits la màgia del cinema mut. Chomón per a la mainada és una selecció de cinc pel·lícules realitzades a principis del segle XX pel pioner del cinema mut Segundo de Chomón. Es tracta d’adaptacions de clàssics de la literatura europea i aràbiga: El gat amb botes, Aladí, Alí Babà i els 40 lladres, La Bella Dorment i El petit Polzet. Els contes aniran acompanyats per una narració en directe, i també per música que s’ha composat específicament per a l’espectacle. Materials cedits per Filmoteca de Catalunya. Nascut a Teruel el 1971, Segundo de Chomón és el cineasta espanyol més internacional del cinema mut. Va treballar a les dues productores fonamentals del període a Europa: Pathé Frères, a París, i Itala Film, a Torino. En el seu estudi de Barcelona va crear alguns dels efectes especials i trucatges més innovadors del seu temps.

Preu: Gratuït

Dissabte
10/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC). Per les persones amb DISCAPACITAT cal presentar la documentació (padró -Barcelona- i targeta de discapacitat). La inscripció es farà presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
info@canbaste.com

Logo Miram Cloud