Tallers Culturals (ART I CREATIVITAT)

SKETCHING

Dimarts de 17 a 19 h

Del 29 de Gener de 2019 al 26 de Març de 2019

Espai: SALA 1

Contingut: Sortirem a dibuixar al carrer on aprendrem trucs i recursos per dibuixar al exterior. Aixi doncs aprendrem a copsar en el nostre quadern de dibuix allò que ens interessa del nostre voltant. També explorarem diferents tècniques com l’aquarel.la i el lettering, entre d’altres. Material -Quadern A5 amb paper per aquarel·la, preferiblement format apaisat -Llapis i goma -Retolador permanent calibrat 0,2 negre, per a dibuix en paper. -Boligraf Bic 4 colors (negre blau vermell verd) -Retolador gel blanc Pentel o Uni-ball -Aquarel·la, colors bàsics -Pinzell amb dipòsit d'aigua y drap -Llapisos de colors aquarel·lables. -Tamburet de pescador plegable (Decathlon)

Preu: 61,02 €

Veure sessions

VITRALLS I LLUMS TIFFANY

Dimecres de 10 a 12 h

Del 30 de Gener de 2019 al 27 de Març de 2019

Espai: SALA 1

Realitzarem vitralls i làmpades emprant la tècnica anomenada Tiffany (amb estructura a partir de cinta de coure). Aprendreu a tallar vidre i en forrarem el canto amb una fina làmina adhesiva de coure, creant peces volumètriques i de petit format. La realització d'un vitrall és una feina laboriosa que habitualment requereix més d'un trimestre tot i que podeu fer un petit tastet de la tècnica iniciant-vos amb peces de fàcil realització. Un tastet de l'alquimia i la màgia del vidre.

Preu: 66,02 €

Veure sessions
    Anterior    1    2  3  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Pels TALLERS INFANTILS, caldrà fer la inscripció al centre

Suplement de material

Recordem que alguns tallers tenen un suplement de material, inclòs al preu total del taller.

Tarifa reduïda

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per a persones en situació d'ATUR cal presentar la documentació (padró -Barcelona-, informe de vida laboral o renovació del SOC) i fer la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TURO ACCIO SOCIOCULTURAL-TASC (G63695381) | C/ De les Torres, 64
gestio@canbaste.com

Centre Cívic
CAN BASTÉ

Passeig Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
93 420 66 51
gestio@canbaste.com